طراحی و ساخت چاقوی جراحی چشم فیکو

چاقوهای مورد استفاده برای جراحی چشم از جمله اقلام تجهیزات پزشکی هستند که به سبب تحریم با مشکلات فراوانی به کشور وارد می‌شوند. این چاقوها دارای کاربردهای مختلف بوده و در نتیجه اتنواع متفاوتی از آن موجود است. یکی از پرکاربردترین چاقوها در جراحی‌های چشمی چاقوی فیکو است که بیشتر در جراحی‌ آب مروارید استفاده می‌شود. با توجه به عدم تولید چاقوی جراحی با کیفیت چشم‌پزشکی در کشور، حجم تقاضای موجود و پیچیدگی طراحی محصول مورد انتظار، دستیابی به فناوری ساخت این نوع چاقوی خاص بسیار ضروری به نظر می‌رسد. هدف اصلی این پروژه تحقیقاتی دستیابی به دانش فنی ساخت و فرم‌دهی و همچنین سنگ‌زنی چاقوی جراحی چشم فیکو است. 

انتظار می‌رود در فاز نخست این طرح پژوهشی، تیم مجری آلیاژ . سایر عناصر مور استفاده در ساخت چاقو و همچنین روش ساخت مناسب را معین کرده و مدل سه‌بعدی دقیق از محصول نهایی را طراحی کند که شامل تعیین دقیق ضخامت و زوایا خواهد بود.

علاقمندان می‌توانند تا 31 اردیبهشت ماه سال جاری پروپوزال خود را در قالب Word از طریق سامانه غزال به آدرس  ghazal.inif.ir/grant  ارسال کنند و جهت ارتباط با کارگزاری امیرکبیر با شماره‌های 86013862 و 86013859 تماس بگیرند.

ثبت پیشنهاد

توسعه الگوی ساخت قطعات ساده توسط WAAM

فرایند تولیدی WAAM  روش بسیار پیشرفته‌ای است که برای پرینت سه بعدی قطعات فلزی استفاده می‌شود. این فرایند با قرار دادن لایه‌های سیم فلزی ذوب‌شده روی هم برای دستیابی به شکل سه‌بعدی دلخواه اجرا می‌‎شود. این روش ترکیبی از دو فرایند تولیدی یعنی جوشکاری قوس فلزی گازی  یا همان GMAW  برای قطعات فلزی و تولید افزودنی است. 
تولید قطعات در این فرایند، توسط یک مشعل جوشکاری متصل به میز کار متحرک با هدف ذوب مواد اولیه سیم برای ساخت قطعات سه‌بعدی انجام می‌شود. هدف در این پروژه توسعه یک مدل با کنترل کیفیت دستگاه و مشخصات فیزیکی سیم جهت دسترسی به یک الگوی تجربی فرایند، زیرساختار و خواص مکانیکی مشخص است. 
گفتنی است شرکت در این فراخوان تحقیقاتی و ارائه پروپوزال در قالب انفرادی، گروهی، شرکتی و سازمانی مجاز است. پروپوزالی که بیشترین تناسب را با الزامات این نیاز تحقیقاتی داشته باشد انخاب و به عنوان مجری به شرکت دانش‌بنیان متقاضی معرفی خواهد شد. 
علاقمندان می‌توانند تا 10 اردیبهشت ماه سال جاری پروپوزال خود را در قالب Word از طریق سامانه غزال به آدرس ghazal.inif.ir/grant ارسال کنند و جهت ارتباط با کارگزاری بومرنگ با شماره‌های 02166539734 و 02166533863 تماس بگیرند.

 


توسعه فناوری تعیین جنسیت و جداسازی اسپرم های X و Y جهت استفاده در صنعت دامپروری

هدف این طرح دستیابی به یک فناوری ارزان و کارآمد برای جداسازی اسپرم‌های x  و  y برای استفاده صنعت دامپروری است و در این مسیر طراحی سیستمی به منظور جداسازی اسپرم‌های  xو y دامی بر اساس تکنیک  FACS با قیمت مناسب یا توسعه سایر فناوری‌های جداسازی اسپرم است که خروجی مطلوب این طرح، اسپرم‌هایی با عملکرد طبیعی، سرعت مناسب جداسازی و دوز مناسب تلقیح خواهد بود. 
از مجری این نیاز تحقیقاتی انتظار می‌رود در فاز اول این طرح پژوهشی روش مناسب تعیین جنسیت و جداسازی اسپرم‌های x و y دامی را طراحی و پیاده‌سازی کند و سپس در فاز دوم طرح آزمون‌های مقایسه‌ای و عملکردی مطابق با استانداردها و پروتکل‌های مشخص‌شده را به منظور بهینه‌سازی روش ارائه‌شده به انجام رساند.  
گروه‌های پژوهشی و فناور توانمند برای ارائه راه‌حل در این حوزه باید تا سوم خرداد ماه سال جاری پروپوزال و پیشنهادهای خود را از طریق سامانه غزال به نشانی  ghazal.inif.ir/grant   ارسال کنند.

طراحی سیستم داروسازی پوستی ریواستیکمین جهت درمان آلزایمر

متداول‌ترین روش درمانی برای مدیریت استفاده از داروهای حاوی مهارکننده آنزیم استیل کولین استراز مانند ریواستیگمین است. تجویز مصرف ریواستیگمین که یکی از روش‌های نوین دارورسانی محسوب می‌شود عوارض جانبی ناخوشایند و به دنبال آن کاهش پدیرش بیماران و قزع درمان دارویی را به همراه دارد. تولید و استفاده از پچ های پوستی حاوی ریواستیگمین در کشور وجود ندارد و نیاز بازار از طریق واردات تامین می‌شود که هزینه بالایی را تحمیل می‌کند. 
هدف اصلی این طرح پژوهشی، طراحی و تولید یک پچ پوستی دارورسانی از ریواستیگمین است. دستیابی به این محصول درمان موثرتر و راحت‌تری را برای بیماران آلزایمری فراهم می‌کند که موجب کیفیت زندگی ایشان می‌شود. 
از تیم مجری این نیاز تحقیقاتی انتظار می‌رود که یک پچ پوستی پلیمری چهار لایه آهسته رهش با خواص فیزیکوشیمیایی و فارماکوکینتیک ویژه دارورسانی ریواستیگمین، طراحی و یک نمونه آزمایشگاهی از آن را پیاده‌سازی کند.
گفتنی است که شرکت در این فراخوان تحقیقاتی و ارائه پروپوزال در قالب انفرادی، گروهی، شرکتی و سازمانی مجاز است. پروپوزالی که بیشترین تناسب را با الزامات این نیاز تحقیقاتی داشته باشد انخاب و به عنوان مجری به شرکت دانش‌بنیان متقاضی معرفی خواهد شد. 
علاقمندان می‌توانند تا 31 اردیبهشت ماه سال جاری پروپوزال خود را در قالب Word از طریق سامانه غزال به آدرس  ghazal.inif.ir/grant  ارسال کنند و جهت ارتباط با کارگزاری امیرکبیر با شماره‌های 86013862 و 86013859 تماس بگیرند. 

طراحی و پیاده سازی سامانه تشخیص اشیا به صورت بهنگام و با پردازش بالا

در سال‌های اخیر استفاده از ربات‌ها، ماشین‌های خودکار و بینایی ماشینی در فرآیندهای مختلف رونق دو چندان گرفته است. یکی از این فرآیندها تشخیص شی یا اشیا موجود در تصاویر گرفته شده از دوربین است. 
در سامانه‌های تشخیص اشیا، ربات‌ها به کمک تصاویر دریافتی از دوربین و الگوریتم‌های یادگیری ماشین قادر به شناسایی شی و یا اشیا خاص در منطقه تصویربرداری خواهند بود. در حال حاضر فرایند تشخیص اشیا در پایش محیط به وسیله اپراتور (عامل انسانی) و یا الگوریتم‌های یادگیری ماشین با نظارت(عامل انسانی) صورت می‌گیرد که به دلیل وابستگی به عامل انسانی دارای خطا بوده و به صورت به هنگام (Real-Time) قابل استفاده نیستند.
برای دستیابی به سامانه‌ای که بتواند اشیا را به صورت به‌هنگام و با نرخ پردازش بالا شناسایی کند، استفاده از الگوریتم‌های پردازش تصویر ویژه و روش‌های یادگیری عمیق از اهمیت بالایی برخوردار است. هدف اصلی این طرح دستیابی به سامانه نرم‌افزاری هوشمند تشخیص اشیا با بهره‌گیری از یادگیری عمیق و نرخ پردازش بالا است. 
انتظار می‌رود تیم مجری این پروژه پژوهشی سامانه‌ای را طراحی و پیاده‌سازی کند که بتواند اشیا خاص و از پیش برنامه‌ریزی شده را در تصاویر خروجی دوربین به صورت به‌هنگام و با نرخ پردازش بالا تشخیص و طبقه ‌بندی کند.
شرکت در این فراخوان تحقیقاتی و ارائه پروپوزال در قالب انفرادی، گروهی، شرکتی و سازمانی مجاز است.
پروپوزالی که بیشترین تناسب را با الزامات این نیاز تحقیقاتی داشته باشد انتخاب و به عنوان مجری به شرکت دانش بنیان متقاضی معرفی خواهد شد.
علاقمندان می‌توانند تا 10 اردیبهشت ماه سال جاری پروپوزال خود را در قالب Word از طریق سامانه غزال به آدرس  ghazal.inif.ir/grant  ارسال کنند و جهت ارتباط با کارگزاری امیرکبیر با شماره‌های 86013862 و 86013859 تماس بگیرند.